Klein budget, groot resultaat

Over Mikeslutter.nl

Rijschool Diana Loos

“Heel erg blij met mijn website! Betrouwbaar, reageert snel en denkt met je mee. Geen blabla gewoon Mike Slutter. Bedankt!”

Diana LoosRijschool Diana Loos

“Professionele benadering met een "thuisgevoel" tintje. Heel fijn samengewerkt met Mike dit hele traject. Mike denkt mee en komt met ideeën en aanbevelingen. Contact en support zijn top. Lekker makkelijk allemaal. Zo wil je het zien!”

Bas BongersBabo Art
Logo Babo Art
Tandheelkundig Centrum ’t Veld

“Zeer prettige samenwerking gehad met Mike voor het creëren van een logo en de website. Mike is behulpzaam, kijkt goed naar de wensen van de klant, geduldig, heeft binnen no time de producten opgeleverd en heeft veel kennis die hij graag wilt delen. Al met al zeer tevreden en kom zeker bij Mike terug bij een volgende klus”

Ellen de RidderTandheelkundig Centrum ’t Veld

“Met veel plezier heb ik voor de 2e keer gebruik mogen maken van de diensten van Mike Slutter als webdesigner. Mike is betrokken, hij vraagt door, luistert goed en komt met ideeen en suggesties waar je wat aan hebt. Hij reageert snel en komst zijn afspraken na en ik heb veel vertrouwen in hem. Ik beveel Mikeslutter.nl dan ook van harte aan!”

Monique SoeterLOS Scheidingsbegeleiding & Mediation

“Mike heeft ervoor gezorgd dat ik binnen no time online up and running was. Door zijn parate kennis, vele tips en flexibele houding kon ik direct aan de slag. Daarnaast wist Mike mijn vraagstukken om te zetten in sterke onderdelen van de website. Zijn meedenkend vermogen is enorm fijn, waardoor mijn website meer functionaliteiten heeft dan ik zelf had bedacht. Ik raad Mike absoluut aan.”

Jasmijn KreuseJasmijn Communicatie

“Een betrouwbaar en deskundig iemand zoals Mike is heel fijn om de bouw en onderhoud van je website aan over te laten.”

Emiel SchuurmanSchuurman Financieel Advies

“Mike heeft een mooie site voor ons gebouwd en zeer goede service en begeleiding! Zeker aan te raden!”

Wilma RougoorAlpaca Ranch dn Achterhoek

“Prettig en vakkundig , goed bereikbaar voor vragen of opmerkingen , snelle service . Kortom: zeker aan te bevelen als u op zoek bent naar een professionele website !”

Sandra RoesSandra Roes Praktijk voor Osteopathie

“We werken nu al ruim een jaar samen met 27Newmedia, korte lijnen, snel en goed bereikbaar. Zeer tevreden met het totale plaatje van ontwerp tot uitvoering tot onderhoud!”

Youri van SteenSteen Outdoor

“Onze organisatie werkt inmiddels iets langer dan een jaar samen met 27NewMedia.
Wij zijn erg tevreden over deze samenwerking. Naast het bouwen van enkele websites houd 27NewMedia zich bezig met het ontwerpen van de huisstijl van onze nieuwe organisatie Ride2LiveLife. Van Logo tot website, je bent bij hen aan het juiste adres. 27NewMedia: Creatief, professioneel, empathisch.”

Ton van den OetelaarStichting Ride2LiveLife

Wat zeggen mijn klanten over mij?

Lees hun reacties