Voor de ZZP-er en MKB-er

Over Mikeslutter.nl

Mike Slutter

Voor de ZZP-er en MKB-er

Mikeslutter.nl zegt precies waar het voor staat: Mike Slutter! Toegankelijk, vertrouwd en professioneel. Ik creëer websites voor zzp-ers en het mkb. Door mijn toegankelijke houding én 20 jaar online ervaring weet ik jouw online visitekaartje neer te zetten: jouw website – de online verlening van jouw onderneming.

Klein budget, groot resultaat

Mijn primaire doelgroep, de zzp-er en mkb-er, hebben het zwaar. De budgetten zijn niet groot, en daarnaast is het soms lastig om tijd vrij te maken voor zaken als jouw website en online zichtbaarheid. Het enige waar jij je op wil richten is jouw business.

Ik ontzorg je. Tegen een zacht prijsje kan ik je een onwijs toffe online identiteit aanbieden die jou verder helpt met jouw doel. Bekijk mijn portfolio voor meer informatie.

Van 27newmedia.nl naar Mikeslutter.nl

In 2007 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf 27newmedia.nl. Onder deze naam heb ik 13 jaar lang met plezier gewerkt, vele klanten zien groeien in hun ondernemingsrol en online zichtbaarheid. Toch wil ik graag meer mijn persoonlijkheid naar voren laten komen. Ik besloot om een redesign toe te passen, en daarmee is eind 2020 Mikeslutter.nl geboren.

Netflixen, F1, Jones en thee

Naast het niet stil kunnen zitten en mooie websites maken, mag ik in mijn vrije tijd graag met mijn vrouw en kind de natuur induiken. Het liefst waar mijn hond Jones lekker los kan lopen. Daarnaast mag ik graag pokeren, of een avondje Netflixen. Je kunt me ook geregeld vinden op een festival. Mocht je mij ’s avonds écht uit mijn warme bed willen halen, doe dat dan alleen voor een F1 wedstrijd of een goede band. Anders blijf ik liever liggen ;-).

Samenwerken?

Wil je met mij samenwerken? Of kijken wat de mogelijkheden zijn? Laat het weten, dan kom ik graag langs voor een bakkie thee (sorry, ik drink geen koffie).

Wat zeggen mijn klanten over mij?

Lees hun reacties