Skip to main content

Ik kan het niet vaak genoeg herhalen, maar content is ongelooflijk belangrijk voor je website of webshop, maar wat is content? Content is de algemene noemer voor alle afbeeldingen, video’s en teksten op je website of webshop. 

Content is zo belangrijk om het de eerste reden is voor je bezoeker om je website te bezoeken. Heb je een site elektronica verkoopt, zorg er dan ook voor dat er voor elke onderdeel goede afbeeldingen aanwezig zijn, maar ook een goede beschrijving van dat onderdeel. Wat wilt de klant allemaal weten over het product of dient, vermeld dit! Ben je financieel adviseur met een mooie website, zorg vervolgens ook voor goede teksten op je website die precies omschrijven wat de bezoeker wilt weten en wat ze bij jou af kunnen nemen en wat het verschil is met je concurrent!

Met teksten kan je veel uitleggen en vertellen, maar één afbeelding zegt vaak meer dan 1000 worden en één video weer meer dan 1000 afbeeldingen! 

Je creëert je content natuurlijk voor je bezoeker, maar ook voor Google. Google, en andere zoekmachines, indexeren pagina’s namelijk op basis van alle teksten die op de website aanwezig zijn. Door goede content te gebruiken en te maken zorg je er voor dat Google je website snapt en begrijpt waar deze over gaat en je daardoor ook beter word weergegeven in de zoekresultaten. 

Je kan zelfs je content op basis van bepaalde zoekwoorden gaan optimaliseren, waardoor je nog beter zal gaan scoren in Google op basis van je gewenste zoekwoorden. Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden om je website te optimaliseren voor Google, hier kom ik later nog op terug. 
Vragen of je wilt een keer overleggen? Schroom niet contact met mij op te nemen. Ik help je graag verder. Voor teksten, afbeeldingen, fotografie kan ik je ook helpen. 

Close Menu

Hi! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen.

Stuur mij gerust een mail of een appje, ik neem z.s.m. contact met je op!

Mike Slutter

T: 06 53 60 44 71
E: info@mikeslutter.nl

Kempermanstraat 20,
7071 XM, Ulft